Afacere-Colaborare

Ne gasiti in:

Timisoara 

Calea Sever Bocu, nr.2, C.C. Galeria 1, stand P59,, Timisoara, Timis

http://www.crystalgifts.ro    Emanuel Lembac , Tel: 0721.270.052 

Vă oferim oportunitatea de a deveni cu adevărat un antreprenor cu un cost foarte scăzut şi cu o autonomie totală in orasul dumneavoastra, cu transparenţă deplină şi intr-un sector in plină expansiune; 

 Oferim colaboratorilor nostri un discount foarte bun pentru produsele vandute intre 10% si 25%..

 Ce este crystalgifts.ro ?

Acesta este un magazin online de cadouri, cadouri personalizate, cadouri pentru nunti, cadouri botez, cadouri promotionale. Un magazin online de cadouri si nu numai unde puteţi găsi tot felul de cadouri. 

 Magazinul contine :

 Cadouri personalizate

 Cadouri pentru nunti , miri, nasi

 Cadouri pentru botez

 Cadouri promotionale

 Cadouri suvenir


 Astăzi, dacă nu eşti online, nu exişti, iar dacă oamenii sunt inca puţin reticenţi in ceea ce priveşte vanzarea online,noi va recomandăm inchirierea acestui magazin cu costuri minime de la https://biz.shopmania.ro/ , noi asiguranduva logistica in ceea ce priveste adaugarea produselor pe site si stocurile ce urmeaza a fi vandute. Tot adaosul din vanzare revine colaboratorilor nostri. Nu uitati ca avem peste 9000 de produse !

 

Ce anume cere Crystal Gifts ai :

  •  Dedicaţie
  •  Dorinţa de a lucra
  •  Dorinţa de a avea propria afacere
  •  Investitia in contractul de colaborare

Taxa de intrare este intre: 150 lei si 450 de lei

              

Cautam colaboratori in toata tara

Bine ati venit in lumea Crystal Gifts!


Introducere

Din dorinta de a facilita comunicarea in cadrul retelei de distributie a produselor pe care compania Cristal Cadou SRL le comercializeaza , va punem la dispozitie acest ghid de informare, dedicat dvs. distribuitorilor, care va ajuta la imbunatatirea colaborarii in toate etapele ei.

Demararea Colaborarii

Se face simplu accesand site-ul nostru www.crystalgifts.ro  si inscriindu-va, apoi ne trimiteti un email si ne specificati dorinta de a deveni distribuitor.

In urma inscrierii, veti primi contractul de distributie autorizata pe care va rugam sa-l semnati, stampilati si returnati prin curier firmei Cristal Cadou SRL. Achitati taxa de intrare si cel putin taxa pentru prima luna si odata primit contractul de distributie, veti primi un email prin care va vom anunta ca va puteti loga, contul dvs. fiind activat si veti vedea si preturile cu care veti achizitiona dvs produsele.

Desfasurarea Colaborarii

Pentru derularea cat mai eficienta a colaborarii, va rugam ca atunci cand plasati o comanda sa o faceti folosind direct cosul de comenzi de pe site. Astfel vom elimina orice greseala care se poate ivi in comunicarea verbala si va vom putea confirma in mod eficient comanda, lucru care va duce la o procesare rapida a acesteia.

Comunicare Eficienta si Transparenta

Pe tot parcursul colaborarii noastre, va stam la dispozitie. Asadar, daca apar intrebari sau situatii care necesita asistenta noastra, va rugam sa ne contactati in vederea gasirii raspunsurilor si solutiilor aferente. Comunicarea eficienta si transparenta duce la o colaborare de succes!

Despre compania  Cristal Cadou SRL

Cristal Cadou SRL este o companie privata infiintata in 2010 cu capital integral romanesc care detine si brand-ul Crystal Gifts.

Comanda minima 

Puteti comanda orice cantitate dintr-un anumit produs.

Va rugam consultati operatorul de vanzari cu privire la data estimata de livrare .


Profilul distribuitorilor nostri este foarte divers. Cristal Cadou SRL se adreseaza :

-   companiilor /agentiilor de evenimente

-   companiilor hoteliere

-   companiilor de publicitate

-   magazinelor de cadouri

-   magazinelor de decoratiuni

-   magazinelor de comert cu amanuntul care cumpara o anumita gama de produse

-   magazinelor de specialitate (accesorii de nunta, accesorii de mirese etc)

-   florariilor

-   cofetariilor

-    magazinelor online de specialitate (accesorii nunta, accesorii mirese, accesorii botez, magazine online diverse etc)

-   magazinelor online cadouri

Daca profilul companiei tale se potriveste cu profilul distribuitorului cautat de noi, atunci va incurajam sa comercializati produsele noastre in mod profesional punand in valoare produsul, calitatea lui si pretul imbatabil!


Distributorul Crystal Gifts trebuie sa ia rolul de distribuitor in serios pentru a putea prezenta produsele la un nivel profesional si pentru a putea obtine castiguri care sa stimuleze activitatea acestuia si sa recompenseze clientul final prin satisfactia oferita acestuia.

Satisfactia clientului final se traduce prin: multumirea cu privire la produs (raport calitate /pret), multumirea cu privire la promptitudine (timp scurt intre comanda si livrare) si multumirea cu privire la servicii (comunicare eficienta, mod relaxat de lucru, politica de  returnare sau inlocuire in cazul unui produs cu defect din fabricatie).

Crystal Gifts, va multumeste pentru interesul acordat produselor sale si va ureaza succes si profesionalism in desfasurarea activitatii dumneavoastra de distributie!

Nu uitati ca noi NU impunem distribuitorilor nostri o cantitate sau suma minima de comanda! Puteti sa deveniti distribuitorul nostru indiferent de puterea dumneavoastra de cumparare. In acest fel incercam sa incurajam orice companie care doreste sa isi diversifice oferta, sa o faca fara constrangeri si fara presiuni financiare.

Devino astazi distribuitorul nostru!

Intrati azi in familia Crystal Gifts!

Despre produsele noastre

Un avantaj in distribuirea produselor noastre este ca dumneavoastra, ca si distribuitor, beneficiati de poze gata realizate al acestor produse. Depinde de dumneavoastra daca doriti sa utilizati pozele noastre sau doriti sa faceti poze proprii produselor. Un alt avantaj este suportul nostru in realizarea unui magazin online, al dumneavoastra, prin platforma shopmania sau eshop-rapid.

Cu ajutorul site-ului nostru www.crystalgifts.ro , va punem la dispozitie o gama diversa, de peste 9000 de produse din care puteti sa le alegeti pe acelea care sa sublinieze specificul magazinului sau companiei dvs. Datorita acestei diversitati puteti sa optati mereu pentru comercializarea de produse noi, astfel incat piata sa nu fie suprasaturata cu aceleasi tipuri de produse ci, sa se poata extinde prin prezenta unei oferte de produse diverse.

Folositi diversitatea gamei noastre in avantajul business-ului propriu!

Modalitati de lucru

In aceasta sectiune va vom prezenta modalitatea de lucru si modalitatea de procesare a unei comenzi de la plasare la livrare. Acest capitol va servi distribuitorului in efectuarea comenzilor si va pune bazele unei comunicari efeiciente intre parti.

Cum comand?

Plasarea unei comenzi se poate efectua prin completarea unui cos online de comenzi (doar pentru cei logati) si trimiterea lui.

Un operator vanzari va va confirma comanda inainte de procesarea ei.

Daca apar modificari in comanda dumneavoastra dupa primirea confirmarii comenzii, va rugam sa ne anuntati in cel mai scurt timp pentru evitarea livrarii incomplete sau eronate.

In cazul in care nu ne anuntati, compania Cristal Cadou SRL este exonerata si, cheltuileile suplimentare de transport vor fi suportate de catre Beneficiar.

Modalitati de plata

Plata se poate efectua astfel:

Numerar la sediul firmei

Prin transfer bancar

Prin online banking

Mobil Pay

Plata se efectueaza cu un avans de 50% doar pentru comenzi speciale.

Discounturi:

Distribuitorii beneficiaza de discounturi intre 10% si 25%

                                          

Produsele aflate in promotie online beneficiaza de aceleasi discounturi.

In cazul in care vreunul din produse nu se afla in stoc, realizarea unei noi comenzi dureaza intre 14 si 20 zile lucratoare.

Transport

Livrarea produselor comandate in magazinul nostru se taxeaza astfel:

RON


Preturile contin TVA.

Livrare gratuita in Timisoara pentru comenzi mai mari de 200 RON .Cost suplimentar in cazul platilor in sistem ramburs: + 10 RON

Ca si recomandare, Cristal Cadou SRL va prezinta in site preturile de vanzare , dar nu impunem un anumit pret de vanzare deoarece fiecare revanzator  are specificul sau si politica sa de preturi.

Incurajam distribuitorii sa isi rotunjeasca veniturile prin aplicarea unor personalizari la produse.


LIVRARE

Livrarea produselor se face conform specificatiilor primite de la distribuitor.

Crystal Gifts va pune la dispozitie mai multe variante de livrare, care sa vina in intampinarea dumneavoastra si a clientilor dumneavoastra, din dorinta de a va usura munca si costurile .

  1. Livrare la sediul social/punct lucru
  2. Livrare la o alta adresa
  3.  Livrarea direct la client - In acest caz Cristal Cadou SRL va emite factura catreBeneficiar care include taxele de transport. In urma primirii platii, Cristal Cadou SRL va expedia coletul cu taxe de transport “0”, catre adresa specificata. Beneficiarul isi va factura la randul lui clientul. Prin plata OP, Beneficiarul (adica distribuitorul) nu va plati taxe de transport.


HARTA DISTRIBUITORILOR

O alta facilitate oferita distribuitorilor nostri este consemnarea lor pe site-ul nostru la sectiunea Afacere-Colaborare. Ea se adreseaza clientilor finali si potentialilor clienti care doresc sa achizitioneze produsele distribuite de Cristal Cadou SRL din locatia dumneavoastra sau orasul dorit. Gasind distribuitorul cel mai apropiat, clientul va intra astfel in posesia produselor dorite mai usor, fara eforturi suplimentare aditionale. Noi incurajam acei distribuitori zonali care dispun de mostre ale produselor, deoarece putem ghida persoane fizice catre showroom-ul dumneavoastra mai usor.


Tel/Fax Romania

0256.214.102,  0721.270.052

 

 

Nota: Pentru orice alta sugestie sau intrebare referitoare la modalitatea de lucru va rugam sa necontactati telefonic sau prin email la  contact@crystalgifts.ro  si un operator vanzari va va asista, explicandu-va pas cu pas acele aspecte care poate din citirea Ghidului nu au fost explicate suficient sau nu au fost pe intelesul dumneavoastra. In acest sens, rugam toti distribuitorii noi infiintati sa puna intrebari cat mai multe si sa ceara asistenta noastra pentru a putea incepe activitatea cu o imagine completa si corecta asupra distributiei  produselor noastre.

Incurajam intrebarile si sugestiile dumneavoastra, ele fiind motorul activitatii noastre!

Va multumim,

Echipa Crystal Gifts

 Va uram mult succes in activitate !